ContactAcasa
DESPRE NOI

• RIMINI SRL, importator de mic mobilier exclusiv german, ofera o gama larga de masute concepute sa raspunda celor mai fine exigente. Descoperiti online oferta noastra de masute care, cu siguranta, va va retine atentia.
• Profitam la maxim de locatia extrem de favorabila, fiind situati in centrul tarii, ca sa distribuim produsele noastre pe intreg teritoriul Romaniei.
• Ne-am propus sa satisfacem toate dorintele in materie de masute; astfel, in lista noastra de produse, isi gasesc loc cu usurinta o variatate de masute cu design deosebit si unic.
• Daca doriti o masuta de sticla, atunci cu siguranta aveti de unde alege. Comercializam masute care se extind sau care se ridica, iar unele modele sunt prevazute cu polite, sertare sau cosuri de ratan. Masutele de sticla, mesele de sticla si comodele TV sunt din sticla securizata. Daca sunteti mai pretentiosi va recomandam o masuta cu design modern. Chiar daca designul surprinde prin noutate, aceste modele nu-si pierd din functionalitate. Cu siguranta masuta va fi piesa de rezistenta a camerei, facand din aceasta una foarte moderna.
• RIMINI SRL isi propune sa devina prima alegere in distributia de masute de calitate pentru companiile specializate in comertul de mobila sau in lanturile de magazine din Romania. Oferim partenerilor nostri o gama larga de modele de masute import Germania, avand un raport echilibrat intre functionalitate, design, calitate si pret. In plus, o echipa tanara, competenta si motivanta raspunde in mod profesionist solicitarilor primite, asigurandu-se de faptul ca produsele noastre sunt livrate la timp si in perfecta stare, gratie unui sistem logistic bine pus la punct.

MASUTELE RIMINI - UN PLUS DE STIL IN CAMINUL DUMNEAVOASTRA.